Főmenü

Bejelentkezés

Látogatók

We have 10 guests online

Konfi hetvege - Sutor PDF Print E-mail
Written by Serestely Eniko Noemi   
Friday, 06 December 2013 13:22
Konfi hétvége - Sutor

A közösség gyakorlása céljából, november utolsó hétvégéjén, a sutori ifjúsági központban (Kolozsvártól 50 km -re Zilah irányában), a II. éves konfirmandusokkal magunkra zártuk az ajtót.
Az összeállított program abszolválása érdekében az ifiből Reni, Attila, Ábel és István kapcsolódtak csapatunkhoz. Komoly segitségnek bizonyultak, hiszen az étkezések lebonyolításában, a konyhai szolgálat felügyelésében, a kátéórák csoportvezetésében felelőségteljesen közreműködtek.

Az együtténeklés, a közösségépítő játékok, az asztalközösségek átélése, az "amit főztunk" örömteli elfogyasztása ... - hozzájárultak eredeti célkitűzésünk megvalósításához: közösséggé formálódtunk.
A nemzetközi ifi központ fehér falainak dizájnja az volt, hogy különböző színű betükkel igeversek voltak arra felírva. Az egyik így hangzik (lsd. a fotón): " ... én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek." (Jn 10, 10) - mondja Jézus. Ebből a bőségből gazdagon részesülhettünk, hiszen testi, lelki javakban volt részünk. Isten neve legyen áldott mindenekért.

Ez úton is megköszönjük az Exodus Misszió vezetőségének, hogy az ifjúsági központot rendelkezésünkre bocsátották.


Visky Péter

Last Updated on Friday, 06 December 2013 14:05
 

Napi Ige

Boldogok, akiket az igazságért üldöznek, mert övék a mennyek országa. Mt 5, 10

Cikkek

Powered by mod LCA

Képgaléria