Főmenü

Bejelentkezés

Látogatók

We have 6 guests online

Tükröm tükröm, mondd meg nékem PDF Print E-mail
Written by Serestely Eniko Noemi   
Monday, 10 December 2012 14:09

Vasárnap este eléggé lehangoltam érkeztem meg a tóközi ifi istentiszteletre. Nem voltak nagy elvárásaim, csak vágytam egy helyre, egy alkalomra, ahol elcsendesedhetek, ahol valaki nem csak úgy megszokásból, rutinosan, hanem szívéből hirdeti az evangéliumot, Isten üzenetét… Reméltem, hogy ez az alkalom ilyen lesz…

Imre István előadásaiban nagyon tetszik az, hogy nem szépítgeti a valóságot, nem kerülgeti a „forró kását”, hanem konkrétan és határozottan kimondja azt, amit Isten a szívére helyezett. És nekem pont ez kellett! Jó volt szembesülni azzal, hogy a legtöbb dolgot azért teszem az életemben, mert keresem az elveszett Paradicsom hangulatát. Fontos üzenet volt az is, hogy az élet nehézségein nem kell felháborodni, hanem ennek megfelelően kell berendezni a mindennapjainkat… Jézusban az a jó (többek között), hogy nem árul zsákbamacskát. Soha nem mondta azt, hogy az Ő követése egy álomutazás lesz… sőt… De felelős ember vagyok, akinek van lehetőségem a változásra és a változtatásra! Döntéseim, és nem a körülményeim határozzák meg azt, hogy ki vagyok!

Az Úrvacsora volt számomra a csúcspont! Végre nemcsak egy üres szertartáson vettem részt, hanem valóban Isten bűnbocsátó kegyelmének a jegyeit vettem magamhoz, és megerősödhetett bennem az a vágy és elhatározás, hogy hálából az Ő kegyelméért és bűnbocsátó szeretetéért egész életemet az Ő dicsőségére akarom élni!!!

A fiatalok kedvessége és vendégszeretete pedig csak fokozta az örömömet és a hálámat!

Mindig csodálattal, hálával és örömmel tölt el az, amikor azt látom és tapasztalom, hogy emberek eszközzé tudnák válni Teremtőjük kezében… Ti ilyen eszközök voltatok Isten kezében, drága tóközi fiatalok!

Minden dicsőség egyedül Istené legyen!!!

 

Oláh Krisztián

 

adventi_koszoru

A fényképeket megnézhetitek itt.

Last Updated on Monday, 10 December 2012 14:41
 

Napi Ige

Boldogok a tiszta szívuek, mert ok meglátják az Istent. Mt 5, 8

Cikkek

Powered by mod LCA

Képgaléria