Főmenü

Bejelentkezés

Látogatók

We have 10 guests online

Ifjúsági istentisztelet PDF Print E-mail
Written by Serestely Eniko Noemi   
Thursday, 22 November 2012 09:41

Sziasztok,

Gondolkodtatok már el azon, hogy mi mindennek és kiknek akarunk megfelelni a hétköznapokban?

Azon, hogy tulajdonképpen sokszor mások által előírt normáknak, elvárásoknak akarunk eleget tenni ?

Előfordul  sok esetben az is, hogy mi állítunk fel magunkkal szembe szabályokat, amelyek olykor  -bármilyen furcsán is hangzik – tévesek lehetnek, mert a másokkal szembeni megfelelni akarás befolyásolja.

Sokszor elhangzik  az állítás, hogy  azért nem olvassák a Bibliát az emberek, mert az tulajdonképpen egy szabálykönyv, és a szabályok betartása korlátozza őket.

Valóban így van ez? Nem lehetséges, hogy közben észre sem veszik,vesszük, hogy akaratunkon kívül szabályok sokaságának akarunk megfelelni? Nem lehetséges az, hogy mindez negatívan hat a személyiségünk fejlődésére?

Nem lenne jobb kikérni Isten véleményét az életünkre, a viselkedésünkre, a kapcsolatainkra,stb. vonatkozóan? Nem lenne jobb ha engednénk, hogy Isten az Igén keresztül közölje velünk az ő akaratát?

A következő ifiistentisztelet témája nem más, mint “Tükröm tükröm, mondd meg nékem...”. Valójában az is lehetne, hogy “Istenem Istenem, mondd meg nékem…”

Találkozunk december 2án, és belenézünk a tükörbe.:)

Szeretettel várunk!

3_ifj_ist_tukrom_advent1v

Last Updated on Thursday, 22 November 2012 10:17
 

Napi Ige

Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerosítlek, meg is segítlek, sot gyozelmes jobbommal támogatlak. Ézs 41, 10

Cikkek

Powered by mod LCA

Képgaléria