Főmenü

Bejelentkezés

Látogatók

We have 5 guests online

Watermark PDF Print E-mail
Written by Serestely Eniko Noemi   
Tuesday, 21 February 2012 10:33

Whom You love, I'll love/ How You serve, I'll serve/ If this life I lose/ I will follow You, yeah/ I will follow You, yeah...


2012.02.18- án Isten kegyelméből a Tóközben szolgált a Watermark missziós csapat.

Délben a közös ebéd elfogyasztását követően lehetőségünk volt arra, hogy jobban megismerjük egymást.

Jó volt közösen játszani... Az egyik játék például arról szolt, hogy el kellett képzeljünk egy kis nyuszik, amelyet Ben talált és kézről kézre adva meg kellett mutassuk, hogy milyen szeretetet tudunk nyujtani a kis nyuszkónak. Nagyon vicces volt...volt aki a levegőbe dobta, volt aki puszilgatta, volt aki haza akarta vinni....

Mindezt azért osztom meg veletek, mert ezt követően azt volt a feladat, hogy a mellettünk álló személyt kellett megszeretgetni olyan módon, ahogyan azt a kis nyuszival tettük.

nyuszi_es_gazdaja

 

Képzelhetitek, hogy mi volt ott... Nagyon érdekes volt például az, mikor azt kellett mondani, hogy “azok a szép kék szemeid...leszel a barátom?”.

Na és ez csak az egyik volt a játékok közül.

Este 6 órai kezdettel került sor a közös dicsőítésre, amelyen több kolozsvári ifjúsági csoport is képviseltette magát.

Az est során énekeltünk, bizonyságtételt hallhattunk és ez mellett még kis jelenetek is gazdagították az közös együttlétünket.

Az est mondanivalója számomra az volt, hogy mindennek ami a múltban elválasztott Istentől fordítsunk hátat és csak előre nézzünk, és történjék bármi, öröm vagy bánat sose felejsük el azt, hogy a mi gladiátorunk nem más, mint Jézus Krisztus. Ő az, aki sose  mond le rólunk.

Az ifjúsági közösségekre vonatkozóan pedig azt, hogy minden tagnak fontos szerepe van, ha az egyik tag hiányzik, akkor már nem működik jól a közösség. Ezt kell felismerjük és ennek tudatában éljük meg a közösséget egymással.

Az alkalom után szeretetvendégségre került sor, amely lehetőséget biztosított az ifjaknak arra, hogy megismerkedhessenek a Watermark csapat tagjaival.

Az est folyamán az egyik énekben azt énekeltünk, hogy:

Whom You love, I'll love

How You serve, I'll serve

If this life I lose

I will follow You, yeah

I will follow You, yeah

Christal, Kate, Ben és Jan ezt teszik. Tegyük mi is ezt.

Akit az Úr szeret, mi is szeressük, ahogyan az Úr szolgál, szolgáljuk mi is úgy, tudjuk kárnak ítélni mindazt ahogyan eddig éltünk és kövessük őt.

Az eseményen készült fényképeket megtekinthetitek itt.

Last Updated on Tuesday, 21 February 2012 11:43
 

Napi Ige

Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek elott, hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsoítsék a ti mennyei Atyátokat. Mt 5, 16

Cikkek

Powered by mod LCA

Képgaléria