Főmenü

Bejelentkezés

Látogatók

We have 8 guests online

Darlene Zschech és a Hillsong PDF Print E-mail
Written by Serestely Eniko Noemi   
Tuesday, 18 October 2011 12:58

Egy koncertre szeretnénk felhívni a figyelmeteket


"Kedves Barátaink!

A több mint három éve tartó háttérmunka, a számos invitálás és találkozó végre meghozta a gyümölcsét. A Debrecen-Nagytemplomi Református gyülekezet, a Budapest Gospel és az Azur Management összefogásával idén novemberben Magyarországon tart dicsőítő estet DARLENE ZSCHECH!

A Hillsong mozgalom emblematikus alakja, megannyi közismert dicsőítő ének szerzője korábban még nem járt hazánkban, ráadásul vele érkezik az ausztrál Hillsong anyagyülekezet csapata is, úgyhogy minden bizonnyal felejthetetlen estének nézünk elébe!

A koncert időpontja: 2011. november 18. péntek, 19 óra

Helyszíne: Debrecen, Főnix csarnok

A rendezvény Istentisztelet jellege miatt a belépőjegyek egységesen csak 3200 Ft-ba kerülnek! Drágább támogatói jegyek vásárlására a későbbiekben lehetőséget biztosítunk.

Mivel mind Darlene, mind a szervezők szeretnék, hogy az est túlmutasson egy hagyományos koncert keretein, ezért az előttünk álló fél évben szeretnék szoros partneri viszonyt kialakítani az érdeklődő gyülekezetekkel. Erre számos lehetőség lesz, de ezúton kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot ha szívesen "mozgósítanád" a közösséged.

Szeretettel,

a szervezők"

Részletesebb információt a koncertről  itt olvashatsz.

images

Last Updated on Tuesday, 18 October 2011 13:05
 

Napi Ige

Ha tehát áldozati ajándékodat az oltárhoz viszed, és ott jut eszedbe, hogy atyádfiának valami panasza van ellened, hagyd ott ajándékodat az oltár elott, menj el, békülj ki elobb atyádfiával, és csak azután térj vissza, s vidd fel ajándékodat. Mt 5, 23-24

Cikkek

Powered by mod LCA

Képgaléria