Főmenü

Bejelentkezés

Látogatók

We have 14 guests online

TIFI bemutatkozó PDF Print E-mail
Written by Fekete Alpar   
Wednesday, 06 April 2011 07:13

A tóközi gyülekezet ifjúsági csoportja vagyunk. A gyülekezetben jelenleg két ifi működik, egy nagy ifi (20 éven felüliek) és egy kis ifi (20 év alattiak). Rendszeres találkozásaink a péntekii bibliaóra 8tól, a pénteki kis ifi 7től és a vasárnapi nagy ifi 7től. Ezen kívül alkalmanként sport tevékenységeken, kirándulásokon veszünk részt együtt. Az ifi terem rendelkezik cso-cso és ping-pong asztallal, ezen kívül szoktunk menni röpizni, focizni, bownlingozni.

Minden év februárjában megszervezzük az ifi csendes napokat (egy hétvége), a németországi testvérgyülekezet ifijével találkozunk egy hetes kirándulás keretében, ősszel megszervezzük a konfirmandus találkozót, decemberben az adventi vacsorát. Időnként szolgálunk a gyülekezetben énekléssel, igeolvasással, imával, színdarabbal.

csoportkep

 

Részt veszünk a kolozsvári ifik között megrendezendő sport vetélkedőkön (foci, röplabda, kézilabda, kosárlabda, ping-pong és cso-cso), Ifi tábor, bicikli túra.
Célunk hogy fiatalként is a keresztény értékrend szerint éljünk, Urunk vezetését követve élő kövei legyünk gyülekezetünknek,  lehetőséget biztosítsunk a konfirmált fiataloknak arra hogy továbbra is a Krisztus közelében élve mindinkább átformálódjanak és Isten dicsőségére éljenek. Szeretnénk minél több fiatalt bevonni tevékenységeinkbe és bemutatni hogy kereszténykért élve is lehet szórakozni, igazából csak Krisztussal lehet teljes életet élni, és megérteni azt hogy Isten korlátai azért vannak a mai “mindent szabad” jelszavú világunkban hogy megóvjanak bennünket a haszontalan és káros tevékenységektől.

“Az ifjúkori kívánságokat pedig kerüld; hanem kövessed az igazságot, a hitet, a szeretetet, a békességet azokkal egyetembe, a kik segítségül hívják az Urat tiszta szívből.” 2Tim. 2,22

 

 

Last Updated on Thursday, 17 January 2013 12:36
 

Add comment


Security code
Refresh

Napi Ige

Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek elott, hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsoítsék a ti mennyei Atyátokat. Mt 5, 16

Cikkek

Powered by mod LCA

Képgaléria